Зустріч вихователів-методистів у НПБ

12.02.2019 р. вихователі-методисти закладів дошкільної освіти 59, 66, 79, 123, 125 стали учасниками цікавої зустрічі у науково-педагогічній бібліотеці. Констянтин Картузов, директор бібліотеки, спрямовував інтерес педагогів до пізнання особливостей впливу на свідомість та поведінку людини медійного середовища. Різноманітні приклади, візуальне їх супроводження та позитивне живе спілкування – це те, що впливає на свідомість! Учасники заходу могли познайомитися з джерелами за темою «Дитина в медіа-просторі».
Корисною стала також зустріч з Іриною Голенко, завідуючою відділом нових інформаційних технологій дитячої обласної бібліотеки імені В. Лягіна. Вона презентувала інформацію про он-лайн ресурси, які допоможуть педагогам та батькам з користю проводити час зі своїми малюками. Крім цього, на замовлення науково-методичного центру, спеціалісти науково-педагогічної бібліотеки організували виставку журналів, посібників за темами, які на часі для реалізації завдань, визначених у річному плані НМЦ: Літнє оздоровлення у ЗДО; дошкільна зрілість та готовність дітей до шкільного життя; предметно-просторове розвивальне середовище.
Освітній простір НПБ, де відчутна щирість, турбота, зацікавленість, професійний підхід до справи, дозволяє прагнути й ініціювати нові цікаві заходи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *