«Інноваційні форми науково-методичної роботи – засіб удосконалення управлінської компетентності сучасного керівника закладу освіти»

На базі Миколаївської гімназії №41 відбулося заняття Школи «Інноваційні форми науково-методичної роботи – засіб удосконалення управлінської компетентності сучасного керівника закладу освіти» «Сучасні тренди в управлінській діяльності й освітньому процесі», слухачами якої є заступники директорів з навчально-виховної роботи.
Заступником директора НМЦ Деркач Г.І., методистом Ковальчук Н.М. презентовані переконливі дані про сучасні тенденції в освіті, проаналізовано причини успіху найбільш ефективних освітніх систем.
Акцент зроблено на тому, що в умовах доступу практично до будь-якої інформації цінність самих знань у світі в цілому дещо зменшується, поступаючись навичкам реального використання теорії, самонавчання, вмінню командної взаємодії та креативності мислення.
Це було продемонстровано заступником директора Фурашкевич Т.В., яка ознайомила присутніх зі своїм блогом; у практичній діяльності довела, що сучасні освітні тренди змінять освіту, що майбутнє за тим, аби об’єднати штучний інтелект комп’ютерів із когнітивними, соціальними та емоційними навичками і цінностями людей. В цьому переконані агенти змін гімназії: директор – Масюта Л.Ю., члени адміністрації, педагогічний колектив.
Заступники, використовуючи потенціал технологій, працюючи в групах, вправлялися в умінні впровадження сучасних трендів в управлінську діяльність й освітній процес.
Керівники закладів освіти міста впевнені: необхідно зміцнювати довіру, прозорість, професійну автономію і культуру співпраці – і робити це паралельно.
Дякуємо адміністрації гімназії, педагогічному колективу за плідну, цілеспрямовану, наполегливу працю. Подальших Вам успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *