«Профільне навчання – важлива складова профорієнтаційної роботи»

13 лютого 2018 р. на базі Миколаївської гімназії №41 було проведено Профнавігатор «Профільне навчання – важлива складова профорієнтаційної роботи».Методист НМЦ Ковальчук Н.М. в своєму виступі «Упровадження профільного навчання в загальноосвітньому навчальному закладі у світлі Конціепції нової української школи», зробивши акцент на здобутках і перспективах навчальних закладів міста, підкреслила, що профільне навчання є ключовим напрямом модернізації та удосконалення системи освіти, який передбачає реальне й планомірне оновлення школи старшого ступеня. Увагу слухачів зосереджено на умовах успішного запровадження змін.
Директор гімназії Масюта Л.Ю., агент змін, поділилася новаціями в роботі педагогічного колективу, які забезпечують новий рівень якості освітніх послуг, тісну співпрацю з батьками, громадськістю, міжнародними колегами, готовність до навчання впродовж життя.
Заступник директора гімназії Мельник В.І. презентував модель впровадження профільного навчання в закладі освіти, що визначає орієнтири в розвитку кожного гімназиста, починаючи з 5 класу, плекає творчу особистість, створює умови для повноцінного фізичного, інтелектуального, духовного розвитку учнів.
За результатами ЗНО, Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, Ман учні гімназії посідають призові місця в рейтингу ЗНЗ міста. Навчальний заклад входить до ТОП-200 найкращих шкіл України.
Дякуємо адміністрації гімназії, педагогічному колективу за плідну, цілеспрямовану, наполегливу працю. Подальших Вам успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *