Інформація про участь Миколаївської ЗОШ № 44 у різноманітних професійних та учнівських змаганнях, конкурсах, проєктах, програмах, експериментах (березень 2021 р.)

*Троє учнів вибороли І місце в районному етапі міської виставки-конкурсу науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»; двоє здобувачів освіти посіли ІІІ місце у міському огляді-конкурсі читців “Нас єднає Тарасове слово” та у міській виставці-конкурсі іграшок та сувенірів «Новорічні та Різдвяні фантазії».

* Педагоги школи – учасники «параду інтегрованих  показових уроків «Інтегрований підхід – одна із форм демократичного освітнього процесу»  з використанням вправ з посібників Ради Європи та «Тулбоксу» (матеріали проведених уроків розміщені на сайті школи у вигляді статей з фото – http://infosvita.pp.ua/mzzso44/ ) в межах участі у Програмі підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа».

* Учитель Кірякова О.М. разом з учнями стали  учасниками міжнародного проєкту – «Europeantraditionalgames» («Традиційні європейські ігри») навчальної програми Європейської Комісії eTwinningPlus.http://infosvita.pp.ua/mzzso44/?p=5323

* Колектив 4 класу продовжує впровадження освітнього проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *