Дистанційне навчання в дії!

14 травня 2020 року учителі основ здоров’я активно співпрацювали під час зум-конференції «Організація дистанційного навчання з основ здоров’я: обмін  досвідом», проведеної  Погорєловою Л. В., методистом НМЦ .

Говорили про інтернет-сервіси, які забезпечують сьогодні взаємодію учителя, учнів та батьків, про якість, дієвість та певні недоліки такої взаємодії. Салманова О. Ю., заступник директора, учитель основ здоров’я Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів №56 презентувала досвід використання сервісу GoogleClassroom. Продовжила тему використання інтернет-сервісів Дікарева С. С., учитель основ здоров’я Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 49. На основних аспектах формування завдань для домашньої роботи у контексті дистанційного навчання зосередила увагу присутніх Городищенко Т. Л., учитель основ здоров’я Миколаївської гімназії № 2, вона розповіла про дистанційні домашні завдання для  учнів 9 класу як метод впливу на мотивацію до саморозвитку та самовдосконалення.

У другій частині заходу вчителі мали змогу обговорити завершення навчального року, оцінювання та організацію повторення тем на початку 2020–2021 навчального року.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *