Привітання з Днем пам’яті і примирення та річницею Перемоги над нацизмом у Європі

Шановні колеги!

Восьме і Девяте травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та річницю Перемоги над нацизмом у Європі.

Ці дні завжди викликають  почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сумм водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які вони виявили в боях за рідну землю.

Висловлюємо безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу.

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, – приклад  патріотизму для нащадків.

Нині нашим воїнам знову доводиться непохитно відстоювати основоположні цінності народу, проте, всупереч зовнішнім загрозам, ми впевнені, що гідно вистоїмо у складній боротьбі так, як це зробили наші славні батьки та діди.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям!
Бажаємо всім міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди, мирного неба над головою.

Директор Ольга Тарасова
та працівники науково-методичного центру
управління освіти Миколаївської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *