Тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи

03.12.2019 р. на базі Миколаївського науково-методичного центру відбувся цікавий та продуктивний тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Особистісне та професійне зростання педагога» під головуванням заступника директора науково-методичного центру Деркач Г. І. та за участі кандидата психологічних наук, доцента кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Хозраткулової І.А.

          Учасники тренінгу прослухали лекцію про професійне самовиховання, спрямоване на реалізацію педагогом себе як особистості. Ганна Іллівна наголосила на тому, що прагнення до самовдосконалення, самоосвіта є важливими чинниками професійного зростання вчителя, оскільки забезпечують розширення його творчих можливостей, пізнавальних інтересів та формують творчу індивідуальність.

          Також було визначено чинники, важливі для професійного зростання педагога, окреслено структуру та основні напрями професійно-педагогічного самовдосконалення, систему компетентностей сучасного вчителя.

          Ганна Деркач зазначила, що професійний розвиток веде до принципово нового способу життєдіяльності вчителя, творчої самореалізації в професії, дає змогу виявити індивідуальні та професійні можливості.

          Практичну частину тренінгу провела Хозраткулова І.А., яка ознайомила учасників із технологією SMART, провела практичне заняття, в ході якого учасники заходу мали можливість краще пізнати себе, визначити  професійні та особистісні пріоритети, отримали знання в галузі психології.

          Тренінг пройшов динамічно, в комфортній атмосфері. Учасники відчули піднесення, впевненість у власних силах і натхнення працювати креативніше та якісніше. Чекаємо наступних зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *