Відбувся фінальний тур міського педагогічного конкурсу «Нове ім’я – 2019»

28 листопада 2019 року відбувся фінальний тур міського педагогічного конкурсу «Нове ім’я – 2019», учасниками якого стали 5 педагогів суспільно-гуманітарного циклу з Миколаївських загальноосвітніх шкіл №16, №26, №53, №56 та Миколаївського морського ліцею імені проф. М. Александрова.     

 Фіналісти пройшли три творчі конкурсні етапи фінального туру за загальною темою «Зліт амбасадорів освіти».

У І конкурсному етапі «Місія важлива» амбасадори освіти розповідали про себе, про становлення свого професійного шляху; у ІІ – фіналісти виступили в ролі амбасадорів-волонтерів, організували «Ігровий форум»  із залом глядачів, проявивши свої творчі здібності, організаторські вміння. Довели, що гра завжди об’єднує, згуртовує дорослих і дітей, активізує і піднімає настрій.

На ІІІ-му етапі «Творчий саміт» зустрілися творчість і талант. Конкурсанти продемонстрували творчі грані душі та познайомили глядачів зі своїм улюбленим хобі.

За результатами 3-х конкурсних етапів переможцем конкурсу «Нове ім’я – 2019» став Ісаєв Віталій Олександрович, учитель української мови та літератури ЗОШ №56.

Кожен фіналіст отримав грошову премію та диплом в певній номінації:

-«Золоте яблуко» (інновації у навчанні) – Ісаєв Віталій Олександрович, учитель української мови ЗОШ №56

-«Кришталева куля» (філософське мислення) – Гончаренко Назар Валерійович, учитель історії ЗОШ №53

 -«Едельвейс» (творчість і оригінальність) – Семченко Катерина Василівна, учитель української мови і літератури Миколаївського морського ліцею імені професора М.Александрова

-«Білий лелека» (любов до дітей та уміння вести за собою) – Козирева Олена Володимирівна, учитель англійської мови ЗОШ №16

-«Червоні вітрила» (віра, надія, покликання) – Степура Олена Олексіївна, учитель зарубіжної літератури ЗОШ №26.

Вітаємо переможця і фіналістів, бажаємо нових професійних звершень і успіхів!

Висловлюємо подяку управлінню освіти Миколаївської міської ради, науково-методичному центру, директорам, педагогічним, учнівським, батьківським колективам закладів освіти ЗОШ №16, №26, №53, №56, Миколаївського морського ліцею за підтримку, допомогу в організації та проведенні міського конкурсу «Нове ім’я – 2019».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *