Проєкт “Промоція польської мови як другої іноземної на сході, в центрі та на півдні України”

Шановні Пані та Панове, Запрошуємо всі школи Вашого міста та району взяти участь у проєкті “Промоція польської мови як другої іноземної на сході, в центрі та на півдні України”.

У рамках проєкту ми пропонуємо зацікавленим учителям річний онлайн-курс мовної підготовки, який проводять фахівці Жешувського університету, а також 10-денний літній методико-мовний кампус у Польщі.

Участь у проєкті є безкоштовною за умови, що школа надасть можливість вибору польської мови як другої іноземної з вересня 2025 року. Час на реєстрацію учасників – до кінця жовтня.

Протягом двох років ми з великим успіхом реалізовуємо цей проєкт у Полтавській області, співпрацюючи з Відділом інвестицій Полтавської обласної ради та Головою Ради – Олександром Біленьким.

Отримавши нове фінансування, ми прагнемо розширити нашу діяльність на інші регіони.

Ширший вибір мов зробить пропозицію Вашої школи більш привабливою. Польська – це найбільша слов’янська мова в ЄС. Зростаюча економічна співпраця та численні польські туристи роблять вивчення цієї мови перспективним.

Близькість польської та української мов сприяє тому, що багато учнів охоче оберуть цю мову, вважаючи її відносно легкою для опанування на хорошому рівні. Ми будемо дуже вдячні, якщо Ви передасте цей лист усім директорам шкіл.

Проєкт фінансується Міністерством освіти Польщі. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, я з радістю обговорю їх під час онлайн-зустрічі. Ми також можемо запросити представників Вашої установи на робочу зустріч у Польщі.

З повагою, Agata Sakowicz specjalista ds. Ukrainy Fundacja Jagiellońska ul. Zielona 70, 37-100

Łańcut +48 535 157 442

[email protected]

www.trimarium.jagiellonska.org

 www.jagiellonska.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *