Майданчик професійної майстерності «Зростаємо професійно разом!»

Для сприяння професійного розвитку педагогів, реалізації їх творчої ініціативи, співпрацюючи на засадах партнерства, ЦПРПП надає всім охочим педагогам можливість ділитися власним досвідом, отримувати та покращувати знання, вміння, навички в межах професійної діяльності, що забезпечить досягнення високих стандартів якості освіти. Психологічна підтримка, позитивні емоції, комунікація та обмін досвідом й думками у колі колег-однодумців є важливими елементами професійного розвитку та відновлення внутрішнього ресурсу педагогів. А педагогам міста є чим ділитися. Вони справжні майстри своєї справи!

За матеріалами педагогів міста центром укладено збірку «Безбар’єрний безпечний простір, дружній до дитини» (кращі практики з досвіду роботи Г№№ 24, 29, 32, 39, 43, 54, 64; Л№№2, 34, 42, 51, 55, ім. В.Д. Чайки, ім. Олега Ольжича): це і командний досвід закладу, і кращі практики окремих педагогів – психологів, соціальних педагогів щодо створення безпечного простору, впровадження антибулінгової політики, формування стійкості у здобувачів освіти, здорового способу життя.

Протягом року на Майданчику професійної майстерності «Зростаємо професійно разом!» педагоги, кращі практики яких увійшли до збірки, будуть ділитися своїм досвідом роботи.

Сьогодні, 12.09.2024, презентували свої досягнення та родзинки у роботі три заклади освіти: ЗДВР А. Силкіна та практичний психолог О. Бахмутова гімназії №29 – «Безпечна і дружня до дитини школа»; класний керівник ліцею №55 С. Люта  – «Створення дружньої атмосфери в класі, як попередження насильства та булінгу серед учнів»; ЗДВР М. Гончаренко та практичний психолог І. Береславська гімназії №39 – «Стійкість педагога. Підтримка себе та дітей у кризових ситуаціях».

Щиро дякуємо нашим колегам, які поділилися своїми напрацюваннями та здобутками й дали змогу долучитися до досвіду їх роботи. Ми разом! Навчаємо і навчаємося. Зростаємо професійно!

Консультант ЦПРПП
Наталя Гоберлас

no images were found

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *