Щиро вітаємо вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України.

Державний прапор, як символ України, є втіленням честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності українського народу.

33 роки тому Україна здобула незалежність, якої прагнула та за яку віддавали життя її найкращі сини й доньки. Нині ми знову виборюємо своє право жити в незалежній і вільній державі, мати свободу слова, голосу, вибору.

Кожен із нас на своєму місці має робити відчутний внесок у перемогу та в мирне майбутнє наших нащадків. Ми працюємо, донатимо, волонтеримо, виховуємо дітей,  віримо в нашу героїчну армію.

Пишаємося захисниками та захисницями, дякуємо Збройним Силам України, які відважно захищають нашу свободу. Вклоняємося тим, хто віддав своє життя за незалежність і мир на рідній землі та наше з Вами життя.

Бажаємо кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього.  Нехай цей День Незалежності буде днем єднання та гордості для всіх українців.

 

З Днем Незалежності, Україно!

 З повагою колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *