Навчальний практикум для педагогів «Створимо коло безпеки»

26 квітня відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників (Гоберлас Н.)  на базі гімназії №25 для педагогів міста відбувся другий практикум щодо опрацювання ігрової карткової методики  «Коло безпеки», яка  формує систему уявлень щодо явищ насильства, булінгу, форм та методів їх попередження і подолання.

Своїм досвідом з впровадження ігрової методики ділилася практичний психолог, соціальний педагог Г№25 Наталя Омельченко. 

Учасників ознайомлено з метою, завданнями, правилами та методикою проведення гри. Педагоги мали можливість програти у групах на вибір кола гри: «Загальні поняття про насильство», «Дитина і булінг», «Дитина і насильство в мережі – Інтернет», «Дитина і домашнє насильство», «Дитина і незнайомці». 

Наприкінці  зустрічі учасників чекав сюрприз – лотерея-розіграш. Переможець лотереї отримала комплект карткової ігрової методики «Коло безпеки» для подальшого використання у роботі з учасниками освітнього процесу. 

Дякуємо директору Г№25 Піляй А. за співпрацю та гостинність, практичному психологу Омельченко Н. – за проведення практикуму, корисні рекомендації та поради вчителям.

Живе спілкування, позитивні емоції учасників, гра – все це стало ресурсом для освітян, надихнуло на подальшу активну та творчу роботу з дітьми, батьками, вчителями з використанням карткової методики.

Ми разом! Вчимося, щоб навчати!

Консультант ЦПРПП
Наталя Гоберлас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *