10 травня на базі НМЦ методистами психологічної служби були організовані цікаві й корисні заходи для психологів та соціальних педагогів міста

В першій половині дня психологом Гіштимулт Т.І. був проведений практикум «Батьківсько – дитячі стосунки за якими стоїть не тільки любов». Під час заняття було детально розглянуто питання про причини непродуктивної поведінки батьків; за допомогою форум – театру «Один день із життя сім’ї Пилипчуків»  розбирали фрази які не коректно вживаються батьками під час виховання та спілкування з дітьми, наслідки  й шляхи корекції, а також було проведено дві арт – практики ефективні у роботі з батьками.

У другій половині дня соціальним психологом МГ№2 Городищенко Т.Л. була проведена ділова гра «Сім’я та школа». Метою якої було об’єднати зусилля батьків та вчителів на вирішення спільних проблем. В грі брали участь три групи – група батьків, група вчителів та група експертів. Гра наочно показала, як налагодити продуктивну взаємодію між школою й батьківською громадою. А практичні психологи та соціальні педагоги отримали ефективний інструментарій для роботи.

Щиро дякуємо нашим колегам Гіштимулт Т.І. та Городищенко Т.Л. за змістовні заняття.

dav

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *