Вітання з Днем матері !!!

Шановні колеги!

Чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших родинних свята – День Матері та Міжнародний день сім’ї. Такий гармонійний збіг є глибоко символічним. Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставилися й ставимося з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро.

А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а любов до неї – вічна та безмежна.

Це – день тих, хто ніколи не чекає на «дякую», хто завжди готовий на самопожертву, хто ніколи не відмовить у допомозі, хто любитиме просто так, незважаючи ні на вчинки, ні на характер. Це – день любові, котра завжди настільки близько, що, здається, її можна не помітити, любов, яка нам дана від народження. І щасливі ті, у кого ще є можливість приїхати в гості чи зателефонувати, щоб сказати мамі кілька щирих слів.

Отже, вітаємо наших дорогих, милих матерів із цим Святом. Дякуємо їм за терпіння, щиру любов, мудру життєву науку й надійну підтримку.

Ольга Тарасова, директор Миколаївського науково-методичного центру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *