МАРАФОН ОСВІТНІХ ПРАКТИК

Відбулася вже п’ята зустріч у рамках Марафону освітніх практик, під час якої керівники закладів освіти презентують надбання педагогічних колективів, діляться напрацюваннями з питань вдосконалення управлінської компетентності, освітньої діяльності закладів, професійної майстерності педагогів, підвищення рівня якості освіти. Маємо прекрасну позитивну тенденцію до системних зустрічей у рамках цього заходу. Кожної зустрічі ми з вами є свідками невпинного розвитку освіти Миколаєва та результатів діяльності талановитих педагогічних колективів закладів освіти нашого міста, завдяки професійному лідерському супроводу незламних керівників!

На консультативній платформі Центру «ПРО» – Професійний Розвиток Освітян, цього разу презентували досвід роботи колективів з питань медіаграмотності «Медіаграмотність: інструментарій розвитку та формування медіакомпетентності в умовах сьогодення» – ліцей №42, директорка Карпенко О.О.;

 гімназія №50 ім. Г.Л. Дівіної, директорка Дячук В.І. – «Впровадження діджитал – технологій в освітній процес як ефективний засіб забезпечення якості дистанційного навчання»;

напрацюваннями з питань збереження психічного здоров’я та підтримки психоемоційного стану учасників освітнього процесу, формування м’яких навичок та результативності участі у програмі соціально-емоційного та етичного навчання СЕЕН поділилися колеги гімназії №29, директорка Грицюк Л.А. «СЕЕН – як інструмент розбудови НУШ».

Презентований досвід представлений у випусках збірки «Освіта Миколаєва в умовах воєнного стану: реалії, виклики, досвід, здобутки». Разом, у трьох випусках презентовано досвід 26 закладів освіти Миколаєва, зараз готується до друку 4-й випуск, у якому буде представлено досвід ще 6 закладів освіти Миколаєва.

Також, дякуємо керівникам закладів освіти за створення умов для роботи з обдарованими дітьми, про що свідчать результати МАН та ІІІ етапу учнівських олімпіад.

32 призових місця в конкурсі МАН, з них 18 перших, 8 других і 6 третіх.

Варто відзначити МЛ №38, вихованці якого вибороли 16 перемог; по 4 призових місця одержали здобувачі освіти  ліцеїв №22,58 та ім. М.Александрова; 3 в ліцеї №3; по 2 призери мають ліцеї №9,19,55, ім. М Аркаса.

Пишаємося, що наші учні в ІІІ обласному етапі олімпіад вибороли 161 призове місце: 46 перших, 58 других і 57 третіх.

Ще маємо право пишатися результатами участі наших вчителів у регіональному турі конкурсу «Учитель року-2024», в якому 7 наших учасників з 10 одержали призові місця.

Так, перші місця посіли в номінаціях «УМ» – Улановська М.О. (ліцей №8, до речі М.О. заступниця директора з НВР), «Фізика» – Явкіна Оксана Василівна (МЛ №19), «Географія» – Понурко О.В, (МГ №16);

друге місце в номінації «Фізика» посіла Вітренко О.С. (ліцей №3), «Географія» – Чебаненко В.В. (МГ №44), «ОТМ» – Кравчук Д-О.В. (МГ №39);

ІІІ місце в номінації «Географія» – Белішко І.Б. (МЛ №19).

Вітаємо усіх переможців та лауреатів конкурсу. Зичимо їм перемоги на всеукраїнському етапі!!!
Дякуємо за співпрацю!
Миру, здоров’я, натхнення, а головне – ПЕРЕМОЖНОЇ ВЕСНИ!
Віримо в ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *