Воркшоп : Quizizz: що це таке і як це працює?

23 січня 2024 р. Шиліною С.Л., консультантом ЦПРПП, у рамках співпраці з м. Конотоп була організована чергова спільна зустріч учителів обох міст. На запит педагогів проведено воркшоп «Quizizz: що це таке і як це працює?». Це зручний  онлайн-сервіс для створення вікторин, тестів, уроків,  за допомогою якого можна створювати завдання з різних тем, організовувати опитування, ігри тощо. 

Захід був спрямований на навчання та напрацювання практичних навичок щодо використання сервісу Quizizz в освітньому процесі. Педагоги ознайомилися з його перевагами: використання у реальному часі, здійснення автоматичного оцінювання, отримання миттєвих результатів, наявність готових матеріалів з різних предметів, можливість редагування. 

Під час практичної частини вчителі зареєструвалися у сервісі, мали можливість побути в ролі учнів, щоб зрозуміти, як саме це працює, навчилися створювати тести, перероблювати звичайні презентації до уроків в інтерактивні з тестами, опитуванням та  автоматичною перевіркою знань учнів. 

Учасники заходу відзначили, що зустріч була корисною для їх практичної діяльності. Застосування ресурсу сприятиме зацікавленості учнів у навчанні, підвищенню їх мотивації.  

Педагоги висловили слова щирої вдячності консультантам ЦПРПП Олені Зимовець (м. Конотоп) та Світлані Шиліній (м. Миколаїв) за змістовне навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *