Запрошуємо на вебінар “Батьківські контролі для захисту дитини від онлайн-ризиків”

Вітаємо!
Іноді найпростіше рішення для батьків – це дати дитині гаджет. Тоді батьки зможуть займатися своїми справами, і хоча б трохи перепочити. В Україні 92 % дітей у віці до 12 років уже є постійними інтернет-користувачами. Фахівці відзначають, що дітям віком до трьох років батьки повинні максимально обмежити час, який ті проводять з гаджетами. У цьому віці у малюка ще немає потреби у спілкуванні через інтернет, тому сміливо забирайте телефони та вимикайте телевізор, якщо є можливість зайняти дитину чимось цікавим.
Запрошуємо на вебінар “Батьківські контролі для захисту дитини від онлайн-ризиків”
Команда громадської організації #stop_sexтинг запрошує вас взяти участь у вебінарі на тему:  “Батьківські контролі для захисту дитини від онлайн-ризиків”, що відбудеться у YouTube у четвер 9 листопада о 19:00
Під час навчання ми розкажемо про основні онлайн-ризики для дітей в інтернеті, як працюють батьківські контролі у соціальних мережах та на різних гаджетах. Розберемо, що саме батьки можуть контролювати та яким чином, які інструменти допоможуть захистити дитину від небажаного контенту або небажаного спілкування з незнайомцями. І головне, як це робити екологічно, щоб не погіршити відносини з дитиною.
Крім того, під час вебінару спеціалісти представлять посібник для батьків: “Батьківські контролі для захисту дитини від онлайн-ризиків”.
Щоб зареєструватись та відвідати вебінар, заповніть цю анкету та долучайтеся за лінком. До зустрічі!
Шановні освітяни, ми будемо вам неймовірно вдячні, якщо ви зможете поширити цю інформацію серед батьків у чатах та месенджерах!

НАШІ КОНТАКТИ:

Instagram Telegram YouTube Facebook TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *