Онлайн-тренінг «Профілактика ВІЛ/СНІДу та інших соціально-небезпечних хвороб серед вчителів, школярів та студентів для подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні»

23-25.10.2023 за сприяння центру професійного розвитку педагогічних працівників в рамках реалізації проєкту «Профілактика ВІЛ-СНІДу та інших соціально небезпечних хвороб серед педагогічної та учнівської (студентської) громадськості Миколаївської області» відбувся онлайн-тренінг для вчителів та учнів Миколаївського ліцею №60. 

Учасники тренінгу дізнались багато корисної та важливої інформації про наркотичні та алкогольні залежності та як ці шкідливі речовини впливають на наш мозок та життя; про інфекційні захворювання, яким шляхом вони передаються, які засоби та методи лікування. Здобувачі освіти брали активну участь в обговоренні, виконували інтерактивні завдання, вирішували проблемні ситуації. Всі учасники заходу отримали сертифікати.

Висловюємо вдячність БФ «Баварський дім, Одеса» та тренерам  Ірині Свєташовій та Олені Кульбах. Професійно, змістовно, корисно, класно!

Отримані знання потрібні для життя. Недарма кажуть: «Обізнаний – значить озброєний!» Бажаємо всім бути здоровими!

Консультант Центру  Н. Гоберлас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *