Створено чат-бот «Віртуальний друг»

Дорогі вчителі!

Міжнародним фондом Івана Франка, за підтримки Українського культурного фонду, створено чат-бот «Віртуальний друг» (https://t.me/Sela_Vi_bot ), який покликаний допомогти підліткам соціалізуватися і адаптуватися до сучасних викликів.

Чат- бот сформований таким чином, що користувач може знайти тему, яка його цікавить і за допомогою відеороликів, що пов’язані між собою логіко-семантичними зв’язками, знайти відповідь на болючі питання. Тексти психологічної підтримки розробляли психологи – практики з Київського університету імені Бориса Грінченка. Крім того, у чат-бот інтегровані відеоролики, де актори в образах Івана Франка і Лесі Українки, на основі їхнього життєпису і творчості, допомагають правильно зорієнтуватися у життєвих ситуаціях.

Чат-бот «Віртуальний друг» – це спроба допомогти підліткам розібратися у своїх переживаннях, викликати емпатію, розвивати критичне мислення і гарна нагода краще пізнати двох класиків української літератури Івана Франка і Лесю Українку. Подивіться самі та порекомендуйте цей сучасний застосунок тим дітям, які цього потребують!

Для цього перейдіть у Телеграм за посиланням https://t.me/Sela_Vi_bot

Відеоінструкція

 

З повагою – Ігор Курус Директор Міжнародного фонду Івана Франка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *