Переможець фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

Слава Україні, шановні колеги! Слава талановитим Педагогам і Учням!
Дирекція школи має для колективу важливу новину: назва Миколаївського ліцею № 38 ім.В.Д.Чайки знову гідно лунала на всю Україну. Ми ще раз довели, що незламні учні і педагоги нашого закладу із гідністю тримають освітній фронт.
Учора закінчився фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Наш учень 10 класу Павло Проценко посів І місце. Він запрошений на відбіркові збори до міжнародної олімпіади з математики у Японії. Павла нагороджено цінним подарунком і відзначено в номінації «Майбутнє України». До речі, із 142 учасників фінального туру лише двох учнів були визначено в цій номінації.
Але не було б талановитих учнів-переможців, якщо б з ними не працювали талановиті педагоги. Окремі слова захоплення Крисинській Ірині Володимирівні, наставнику Павла Проценка. Дякуємо Вам, пані Ірино, за самовіддану працю, за майстерність, за безкорисливу любов до своїх вихованців, бажання робити світ дитини кращим. Ви неперевершена!
Гідно себе відзначив і Єгор Садурський, наш учень 8 класу, з яким працює Остапчук Леонід Володимирович. Його зірки ще попереду, коли поряд є надійний наставник.
Друзі! Наш педагогічний колектив вкотре продемонстрував, що підкорити український народ або поневолити кожного з нас, нікому не вдасться. Сьогодні, в ці буремні часи, ми будемо робити все можливе, щоб наші учні мали можливість навчатися в УКРАЇНСЬКІЙ школі, якісно навчатися , брати участь в учнівських змаганнях і неодмінно перемагати.
Пишаємося здобутками нашіх учнів і педагогів, продовжуємо демонструвати всьому світу незламність та силу духу українських освітян. Україна понад усе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *