Заняття тренінг – курсу «БАЗОВІ НАВИЧКИ МЕДІАТОРА ШСРК»

22.03.2019 р. методистами Арюпіною С.В. та Заворотченко Л.А. було проведено четверте заняття тренінг – курсу «БАЗОВІ НАВИЧКИ МЕДІАТОРА ШСРК». Під час заняття учасники відпрацьовували навички ведення процедури медіації. Було складно, дещо не вдавалося, але всі працювали дуже наполегливо, прислухалися до порад колег й впевнено крокували до мети.
Одночасно в іншій аудиторії проходив психологічний практикум «Використання арт-терапії у корекційній роботі практичного психолога», його проводила Караваєва Л. К. Вона запропонувала до уваги психологів декілька технік. Це «Малювання вологим по вологому», мета техніки об’єднання, згуртування класу або групи; «Малювання особистої мандали», мета емоційна розрядка, заспокоєння; та техніка для індивідуальної роботи «Діагностика сімейних стосунків за допомогою ліплення». Заняття проходило в позитивній, творчій атмосфері.
В цей же день пройшло засідання оргкомітету дитячого фестивалю. В якому прийняли участь методисти НМЦ Смирнова Н.М., Арюпіна С.В., Заворотченко Л.А., та найактивніші психологи шкіл міста – Галкович І. АДТ, Дробишева М. МЗОШ №49, Козлова І. МКЛ, Щербіна А. МЗОШ №34, Алексєєнко О. МЗОШ №14. Всі разом працювали над створенням програми фестивалю та над вирішенням організаційних питань. Оргкомітет фестивалю висловлює велику вдячність директору МЗОШ №31 Архиповій Аліні Євгеніївні за гостинно надане приміщення школи для проведення фестивалю!

dav

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *