Відкрита педагогічна студія «Розвиток емоційної сфери молодших школярів в освітньому процесі»

21.03.2019 р. на базі ЗЗСО №6 м. Миколаєва для вчителів початкових класів, які працюють за програмою «Інтелект України» в 1 класі, проведено відкриту педагогічну студію «Розвиток емоційної сфери молодших школярів в освітньому процесі».
Директор закладу Бродянська І.В. ознайомила педагогів міста з досвідом роботи колективу по впровадженню проекту “Інтелект України” та результатами роботи вчителя початкових класів Хортів Г.В.
Під час презентаційного уроку з літературного читання «І.Франко – видатний український письменник та науковець. Опрацювання казки «Фарбований лис» у 2 класі вчитель Хортів Г.В. продемонструвала переваги програми щодо здобуття знань учнями шляхом відкриттів через самостійну і практичну діяльність, де кожен учень постійно перебуває у стані пошуку, вміє знайти необхідну інформацію для вирішення проблеми. Протягом уроку колеги мали змогу спостерігати за системою роботи щодо формування позитивного мислення у учнів та розвитку емоційного інтелекту. Діти вражали щирими відповідями, уміннями висловлювати цінні судження про свої відчуття, відчуття автора та героїв казки. Багато використано вправ на пам’ять, на увагу, розвиток мовленнєвої діяльності. Усі завдання нестандартні із використанням новітніх технологій.
Цінним для педагогів міста стало проведення майстер –класу, який підготувала Хортів Г.В. Вчителі початкових класів отримали відповіді на актуальні питання від коучів проекту «Інтелект України» (Хортів Г.В.. Бондаренко В.В.), ознайомились з досвідом роботи колеги та практично відпрацьовували вправи на формування й розвиток емоційної сфери молодших школярів.
Всі педагоги висловили щиру вдячність директору ЗЗСО №6 Бродянській І.В., вчителю початкових класів Хортів Г.В. за високу професійну підготовку та якісне проведення методичного заходу. Бажаємо подальших творчих успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *