Учнів 8–11 класів запрошують долучитись до проєкту «Антитвір»

osvita.ua

Учнів 8–11 класів запрошують долучитись до підліткового мистецького проєкту «Антитвір– 2022», який дозволяє вираження себе через творчі практики (тексти, ілюстрації або у власному жанрі).

Проєкт також передбачає серію освітніх онлайн-зустрічей та воркшопів для підтримки (зокрема психологічної) та заради створення молодіжної спільноти.

У 2022 році учасники конкурсу мають написати твір за темою «На порозі».

Організатори проєкту пропонують поміркувати над проблемами вимушеного переселення або руйнування одних цінностей та побудови нових.

Також учасники можуть поміркувати про те, що (які цінності) стає явним на межі зіткнення двох світів, що допомагає і заважає нам перемагати — всередині та зовні.

Окрім того, юні автори можуть поділитися тим, як це – бути підлітком і дорослішати в умовах війни.

Відповідно до умов участі автори мають прикріпити свій твір до гугл-форми. Текст має бути поданий у форматі pdf і написаний українською або англійською мовою, обсяг – 20 тисяч знаків з пробілами. Якщо це зображення, то воно має бути збережене у форматі jpeg.

Учасники можуть надсилати лише текст, або лише ілюстрацію, або текст та ілюстрацію разом.

Твори приймаються до 1 травня 2022 року. Після технічного відбору робіт (перевірка на відповідність мови, обсягів тексту, формату зображення) відбудуться освітні онлайн-зустрічі учасників проєкту.

Також робота кожного учасника та учасниці буде розміщена на сайті Книжкового арсеналу.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *