Поради батькам!

UNICEF Ukraine 

 «Спочатку вдягніть маску на себе» – правило, яким варто керуватися не лише під час авіаперельотів, а і в складних життєвих обставинах! Усім батькам зараз важливо подбати про свій ментальний стан та стабілізуватися, щоб бути міцною опорою для своєї дитини

Для цього ЮНІСЕФ запустив проєкт психологічної підтримки для батьків та підлітків під час війни #Поруч https://poruch.me/parents.

Дорогі матусі й татусі, переходьте за посиланням і долучайтесь до онлайн-груп підтримки, щоб обмінятися досвідом, отримати фахові поради та підтримати себе й рідних у цей складний час.


Війна завжди пов’язана з високим рівнем стресу та тривоги, але водночас вимагає від батьків сфокусованості та зібраності. Мати відповіді на всі питання завчасно неможливо, але добре знати, де ці відповіді можна знайти, щоб створити безпечне, на скільки це можливо, середовище для себе та своїх дітей.

У брошурі «Поради батькам під час війни. Важливо як ніколи» ви знайдете вичерпну інформацію про основні правила безпеки, гігієни, харчування, щеплення, психологічної підтримки дитини.

Брошура за посиланням: https://uni.cf/36lNOpI
Матеріал підготовлено UNICEF Ukraine за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *