З’явився telegram-канал для фахівців і фахівчинь зі сфери протидії та запобігання домашньому насильству

Інформація для ознайомлення та врахування у роботі  з педагогами, батьками. Війна внесла свої корективи у життя кожної людини в нашій країні. На жаль, серед них є люди, які переживають свій власний жах ще й через насильство.

UNFPA працював і продовжує працювати в Україні над розбудовою системи ефективного реагування на випадки домашнього і гендерно зумовленого насильства та формування нетерпимості до будь-яких його проявів. Разом із експертками UNFPA підготували інформацію про те, що варто пам’ятати, якщо ви стикнулися із насильством.

З лютого 2022 року UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні запустив telegram-канал для фахівців і фахівчинь зі сфери протидії та запобігання домашньому насильству. Також долучитися можуть усі охочі, хто цікавиться цією тематикою.

Посилання на канал https://t.me/vilni_vid_nasylstva

Як заявляють автори, на каналі планують:

висвітлювати загальносвітові тенденції та «успішні кейси» у сфері протидії та запобігання домашньому та/або гендерно зумовленому насильств;

інформувати про тематичні законодавчі новації в Україні;

обмінюватись інтелектуальними продуктами та досвідом;

розповідати про роботу UNFPA, зокрема, про проєкт «Міста і громади, вільні від домашнього насильства»;

спілкуватись професійною спільнотою;

творити Україну, вільну від домашнього насильства.

Приєднуйтесь

#UNFPA #міста_і_громади_вільні_від_домашнього_насильства #домашнєнасильство

https://t.me/vilni_vid_nasylstva

Також нагадуємо, що гаряча лінія з питань домашнього насильства, котра діє на базі Ла Страда Україна зараз надає консультації онлайн. Урядовий колл-центр продовжує працювати за номером 15-47.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *