Перемога у Всеукраїнському конкурсі з медіаосвіти

З нагоди Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності 28 жовтня 2021 рорку Академія української преси за підтримки Медійної програми в Україні, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews, оголосили результати конкурсу медіатворчості для шкільних колективів «Моя школа — медіаграмотна».

Конкурс відбувався у рамках реалізації проєкту «Абетка вакцинації чи освітнє щеплення від дезінформації від А до Я: методичний комплекс»
https://medialiteracy.org.ua/abetka.

Учасники:

Юрій Кононенко, начальник головного управління загальної середньої та дошкільної освіти МОН України;
Валерій Іванов, президент Академії української преси.

Журі:
Наталія Бєскова, заслужений вчитель України;
Ганна Горленко, викладач економіки, медіапедагог;
Раїса Євтушенко, головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин головного управління загальної середньої та дошкільної освіти МОН України;
Олександр Мокрогуз, завідувач кафедри суспільних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського.

Модерує: Оксана Волошенюк, менеджерка медіаосвітніх програм Академії української преси.
#імунітет_маємо_дезінформацію_долаємо #globalmediaweekAUP #MLweekAUP

Протягом жовтня 2021 року тривав конкурс медіатворчості для шкільних колективів «Моя школа — медіаграмотна» , ПЕРШЕ МІСЦЕ посів тренінг Костирко Ольги Володимирівни, учительки зарубіжної літератури “У медіа лабіринтах “ за творами зарубіжної літератури. Із 65 наданих робіт з усієї України найвищу оцінку отримала саме наша робота , оцінка 100 балів з 100!

Бажаємо нових перемог!

 

Джерело

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *