Вчителі англійської мови шкіл Миколаєва провели робочу зустріч з представниками Cambridge Club

Захід пройшов на базі ЗОШ № 57 імені Т.Г. Шевченка з ініціативи ЦПРПП Миколаївської міської ради (директор Ольга Тарасова). Студія вчителів мала формат конференції за темою “Teacher Development With Cambridge Exams”.

Про це повідомляє прес-центр Миколаївської ЗОШ № 57 імені Т.Г. Шевченка.

Спікер Марина Овечко, сертифікований вчитель, м. Київ, поділилася інформацією про серію Cambridge Exams( TKT), досвід викладання в початковій, середній та старшій школах.

Також ознайомила миколаївських педагогів з різними видами завдань, націлених на розвиток чотирьох форм мовленнєвої діяльності при використанні інтерактивних методів.

Її колега-спікер Тетяна Ющук, засновник і директор мовної школи Інтерлінгва, м.Одеса, підкреслила про відмінності між рівнями знань англійської мови та відповідними завданнями.

Директор ЗОШ № 57 імені Т.Г. Шевченка Андрій Малахов розповів, що захід був надзвичайно змістовним. До кожного рівня знань були представлені підручники та посібники, які зможуть допомогти як учневі, так і вчителю.

Також Андрій Анатолійович зазначив, що досить корисною, на його погляд, була інформація щодо подолання стресу при підготовці та здачі учнями іспитів з англійської мови.

Робота конференції завершилася врученням сертифікатів її учасникам.

Примітно, що зустріч з представниками Cambridge Club не випадково проходила саме в цій школі. Її вчителька Ірина Змунчилова є сертифікованим тренером міжнародного проєкту Міністерства освіти і науки України та British Council United Kingdom’s. вона гідно представляла Україну і місто Миколаїв під час виконання міжнародної програми “Teaching English in Basic School course has done!”

У школі № 57 імені Т.Г. Шевченка працює 12 вчителів англійської мови, які широко застосовують інноваційні освітні технології у вивченні англійської мови, спрямовані на досягнення якісно нового рівня в оволодінні іноземною мовою.

Їх методи ґрунтуються на гуманістичному підході до викладання мови, всебічному розкритті творчого потенціалу учнів-шевченківців.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *