Відбувся семінар – тренінг «Комунікативні стратегії поведінки у конфліктних ситуаціях»

22 жовтня 2021 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миколаївської міської ради відбувся семінар – тренінг «Комунікативні стратегії поведінки у конфліктних ситуаціях», проведений директором центру Тарасовою О.В., заступником директора Деркач Г.І. та професором, доктором психологічних наук, деканом соціономічного факультету ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» Євдокимовою Н.О.
Викладачі упродовж заняття використовували інноваційні технології співпраці та сучасні прийоми педагогічної техніки. Слухачі – директори та заступники директорів шкіл – мали змогу дискутувати, аналізувати та практично розв’язувати різноманітні конфлікти відповідно до запропонованих життєвих ситуацій. Як підсумок тренінгу – проведена групова арт-терапія, її презентація і захист «Стратегії і тактики розв’язання конфліктних ситуацій».
Захід проведений на високому методичному рівні і заслуговує на схвальні відгуки. Дякуємо за доброзичливу атмосферу, продуктивну роботу та практичний досвід.
З великою повагою і щирою вдячністю заступник директора з навчально-виховної роботи МЗОШ І-ІІІ ступенів №4 імені Б.І.Молчанова Бойко Н.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи МЗОШ І-ІІІ ступенів №61 Чуяк Л.О.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *