Cемінар-тренінг для працівників дошкільної, початкової і загальної середньої освіти

У наш насичений подіями та інформацією час сучасному педагогу неможливо бути далеким від інноваційних технологій, нових гіпотез і теорій. Яким чином освітянин може підтвердити свою активність, прогресивність, наявність відповідних передових поглядів, як може довести, що він крокує в ногу з часом? Звичайно, це потрібно зробити шляхом виявлення активної педагогічної позиції, участі у бурхливому професійному житті освітян України та спільноти прогресивних освітян всього світу. І такий унікальний простір для спільного навчання, спілкування запропоновано тренінговим Центром «СУТО» спільно з науково-методичним центром.
Підвищенню професійної компетентності сприяв семінар-тренінг для працівників дошкільної, початкової і загальної середньої освіти, який пройшов 25 січня 2019 року. Тренер Євгенія Татарова, керівник філії центру підготовки до міжнародних іспитів, сертифікований викладач англійської мови.
Учасники познайомились з ефективними прийомами використання освітнього простору, які мотивують дітей до пізнання, участі у різних видах діяльності, бажання здобувати потрібні знання, спостерігати за своїм прогресом та самостійно оцінювати виконану роботу.
Цінними були поради щодо створення позитивної атмосфери під час освітнього процесу.
Корисну інформацію слухачі отримали від Тетяни Ухіної про роботу тренінгового центру “Сертифіковані українські технології освіти”, видавництва “Мандрівець”.
Науково-методичний центр дякує Євгенії Татаровій, Тетяні Ухіній за корисну і продуктивну інформацію, учасникам за плідну працю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *