Привітання з Днем вчителя

Шановні колеги!

День вчителя за роки свого існування став воістину загальнонародним святом. Сьогодні, як і багато літ поспіль, мільйони школярів, учнів, студентів скажуть самі приємні й щирі слова своїм педагогам і наставникам. У цей день також з величезною теплотою згадують своїх вчителів ті, хто вже пройшов шлях учнівства і йде по життю, спираючись на цінний багаж отриманих знань.

Місія вчителя важка, але благородна. Тут потрібні не тільки глибокі й різнобічні знання і практичний досвід, а й, передусім, безмежна любов до людей, безмірне терпіння і відданість раз і назавжди обраній справі, здатність розуміти, співпереживати і завжди приходити на допомогу, вміння прощати і в будь-якій ситуації йти тільки вперед.

Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного вдосконалення, які супроводжують роботу з учнями, незалежно від того, чи ходять вони ще в дитячий садок, освоюють шкільну програму або вже отримують професійні знання. Тому в учительській професії завжди залишаються найкращі, віддані справі розвитку освіти люди – золотий фонд, опора і гордість країни.

Бажаю Вам подальших успіхів на професійній ниві, благополуччя, міцного здоров’я, миру та злагоди. Залишайтеся мудрими і добрими, обізнаними і цікавими для своїх вихованців. Нехай кожен успіх учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен проведений Вами урок стане для дітей новою сторінкою в книзі життєвих відкриттів і дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але й віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них.

Зі святом вас!

З повагою
 Ольга Тарасова та колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миколаївської міської ради

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *