Вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства, адже саме бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого та сьогодення, допомагають одержати інформацію зі всього світу, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.

Основою успішних перетворень у бібліотечній справі, в першу чергу, є високий професіоналізм і праця бібліотекарів – хранителів культури і мудрості поколінь. За будь-яких обставин Ви віддано служите своїй справі, професійно виконуєте свої обов’язки. Значні зусилля Ви спрямовуєте на формування глибоко освіченого, культурного і свідомого покоління, що є неодмінною запорукою для створення громадянського суспільства.

Тож у цей святковий день прийміть слова вдячності за копітку та самовіддану працю, що відкриває дорогу до світу пізнання та мудрості.
Зичу Вам міцного здоров’я, наполегливості, оптимізму і терпіння, віри у щасливий завтрашній день. Бажаю, щоб ніколи не згасало світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Нехай Ваш натхненний труд завжди буде затребуваний, а бібліотеки, зберігаючи кращі традиції, успішно розвиваються.

З повагою Ольга Тарасова та колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миколаївської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *