Онлайн-зустріч бібліотекарів ЗЗСО міста з теми «Тайм-менеджмент шкільного бібліотекаря»

15 вересня 2021 року відбулася онлайн-зустріч бібліотекарів ЗЗСО міста з теми «Тайм-менеджмент шкільного бібліотекаря».

У сучасному світі час став одним із ключових ресурсів людини. Він коштує набагато більше, ніж гроші, адже його не можна накопичити і відновити. Основна мета тайм-менеджменту – оптимізувати витрати часу у всіх сферах життя, перетворивши час на ресурс для досягнення успіху. Уміння розпоряджатися своїм часом – життєво важлива навичка. Кожен може створити свою унікальну систему управління часом.

Під час заходу консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Миколаївської міської ради Пономаренко Світлана Євгенівна ознайомила присутніх із основними завданнями, принципами та методами тайм-менеджменту та надала рекомендації як ефективно використовувати й контролювати свій особистий час, щоб тримати у балансі різні сфери життя, не жертвуючи ні відпочинком, ні спілкуванням з рідними, ні піклуванням про власне здоров’я.

Також на заході обговорювалося питання стану забезпечення та перерозподілу навчальної літератури, шляхи вирішення питання нестачі підручників,  інвентаризації фондів навчальної літератури у системі «ДІСО» «ІСУО» (Курс: Школа).

Дякуємо всім, хто долучився до заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *