Ними пишається освітянська родина

2021 рік виявився знаменним не лише в житті нашої держави, коли Україна відзначає 30-річчя з Дня Незалежності, а й плідним та результативним на успішні події й знаменні дати в діяльності педагогічного колективу ММК ім. В.Д.Чайки.

30 років очолює цей навчальний заклад Сергій Михайлович Січко – Народний учитель України, Заслужений працівник освіти України, кандидат історичних наук, переможець загальноміської програми «Городянин року», який є зразком сучасного керівника-менеджера, який своїм ставленням до роботи слугує прикладом для колег. Саме під керівництвом Сергія Михайловича  школа отримала статус муніципального колегіуму, побудовано новий сучасний заклад освіти, який, по праву, можна вважати Школою майбутнього, де створені сприятливі умови для розвитку кожної особистості, де панує атмосфера доброзичливості та партнерства.

Ще одну перемогу у скарбничку досягнень ММК додав учитель інформатики, к.п.н., переможець загальноміської програми «Городянин року – 2020» у номінації «Середня школа» М.Ю.Борисенко, який увійшов у Топ-50 кращих учителів за версією  Global Teacher Prize Ukraine 2021. Вітаємо Вас, Максиме Юрійовичу, і зичимо перемоги у фіналі змагань.

Колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників вітає всіх учасників освітнього процесу ММК ім. В.Д.Чайки з початком нового 2021/2022 навчального року! Бажаємо всім міцного здоров’я, оптимізму, творчих злетів та подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *