Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Шановні колеги!
Запрошуємо вас стати учасником Тринадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», яка відбудеться 6-8 жовтня 2021 року в Київському Палаці Спорту (Спортивна площа, 1).
Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
У програмі виставки:
– Презентація досягнень із упровадження інновацій у діяльність закладів освіти, органів управління освітою, наукових установ, центрів.
– Демонстрація сучасних засобів навчання, продуктів, програм, систем, меблів, обладнання для предметних кабінетів, харчоблоків, спортивних залів і майданчиків, дидактичних матеріалів, технологій і інноваційних рішень для впровадження в процес навчання, управління закладом освіти і осучаснення освітнього простору.
– Підготовка до ЗНО абітурієнтів.
– Умови прийому на навчання до закладів освіти на 2022 рік.
– Науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, воркшопи, експертні дискусії, дискусійні панелі.
– Вручення переможцям конкурсів виставки Почесних нагород «Лідер інновацій в освіті», золотих, срібних і бронзових медалей, дипломів і сертифікатів.
Офіційний лист-запрошення до участі в виставці, пакет документів для оформлення участі й проведення заходів на сайті за посиланням  http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/to-participants
Пакет документів на участь у конкурсах за посиланням http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/contest
Важливі дати:
– До 10.09.2021 р. подаються конкурсні роботи.
– До 10.09.2021 р. подаються пропозиції на проведення заходів
– До 17.09.2021 р. подаються заявки на участь у виставці.
Виставка відбудеться з обов’язковим дотриманням рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів на період дії адаптивного карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
Оргкомітет: Компанія «Виставковий Світ»
Адреса: вул. Іоанна Павла II, 4/6, корпус В, оф. 1107, м. Київ, 01042, Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *