Цікаві події з життя закладів освіти у травні 2021

Здобувачі школи №61 вибороли І місце за найкращий тік ток у фестивалі наук «Молодіжна хвиля. Наука на вулицях міста 2021» та І місце у всеукраїнському конкурсі від проекту Всеосвіта «Безпека на дорозі». Започатковано партнерство у проекті Жана Моне «Академія досліджень ЄС для школярів та студентів за програмою ЄС Erasmus у ЧНУ через інтерактивні лекції, рольові ігри, вікторини та розробку власних проектів. Інформація про участь закладу у різноманітних професійних та учнівських змаганнях, конкурсах, проєктах, програмах, експериментах

Учні ЗОШ №26 отримали Грамоти за участь у всеукраїнському ФудЧеленджвід HealthySchools: заради здорових і радісних школярів, у ІІІ обласному фестивалі «Маестро» (номінація «Мультимедійні проекти»), обласних змаганнях зі спортивного орієнтування  в лабіринті «Велика шишка крокує у Європу», присвячених дню Європи в Україні, програмі  всеукраїнської громадської організації  Дівчата STEM . Челендж № 1 «Давай нахімічимо» Челендж № 2 «Видатні жінки 20-го століття у STEM». Протягом березня – травня   голова учнівського самоврядування та креативні активісти школи  працюють на платформі команди GoFundEd над реалізацією Всеукраїнського  освітнього  проєкту,  що має на меті впровадження STEM – підходів у школах через реалізацію учнівських ідей за допомогою краудфандингу, «ІДЕЯ Є!»

Школярі ЗОШ №7 – переможці районного етапу обласного конкурсу колективів художньої самодіяльності «Україна молода» та дипломанти (ІІІм.) міського етапу всеукраїнського конкурсу «Зоологічна галерея» і міського онлайн-фотомарафона юних фотоаматорів «Світ навколо», а також учасники всеукраїнського дистанційного багатожанрового фестивалю-конкурсу «СвітDreams» для дітей з обмеженими можливостями 

Здобувачі освіти ЗОШ №34 – учасники Всеукраїнських змагань Хештег-Марафон #SafetyChallenge, міського конкурсу проєктів “Пазли історії”, районної патріотичної акції «Ніколи знову» до Дня пам’яті та примирення.

  • Студенти МАК – дипломанти І ступеню ІІІ Міжнародного відкритого багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв «Лиманські зорі» (м. Миколаїв). Також отримали дипломи І і два дипломи ІІ ступенів (за три вистави) Ювілейного фестивалю мистецтв «Зірки Причорномор’я- 2021» (м. Миколаїв).
  • Студентський театр «Світанок» до 150-річчя від дня народження Лесі Українки на гастролях у Вознесенському міському будинку культури показав літературно-музичну композицію «Наша Леся» для громади м. Вознесенськ. На заході були присутні освітяни та випускники шкіл міста (250 глядачів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *