Громадське обговорення! Проєкти професійних стандартів за професіями «Вихователь закладу дошкільної освіти», «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 20.04.2021 № 440 робочою групою з розроблення проєктів професійних стандартів за професіями «Вихователь закладу дошкільної освіти», «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти» розроблено проєкти трудових функцій та трудових дій/операцій, що входять до них.
Відповідно до Методики розроблення професійних стандартів, затвердженої наказом Міністерства соціальної політики України від 22.01.2018 № 74, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 13 лютого 2018 року за № 165/31617, робоча група проводить опитування серед експертів щодо оцінювання частоти застосування та важливості кожної трудової функції з метою можливого доповнення цього переліку.

Завантажити

9 Replies to “Громадське обговорення! Проєкти професійних стандартів за професіями «Вихователь закладу дошкільної освіти», «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти»”

  1. Дошкільний навчальний заклад ясла-садок “Ромашка” с.Моквин Березнівського р-ну Рівненської області

  2. Проєкти професійних стандартів за професіями «Вихователь закладу дошкільної освіти», «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *