«Педагогічні аспекти формування компетентностей випускників щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання»

04 грудня на базі Миколаївської гімназії №2 відбувся семінар-панорама методичних знахідок «Педагогічні аспекти формування компетентностей випускників щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання» для заступників директорів з навчально-виховної роботи.
Розглянуті нагальні питання щодо результатів ЗНО-2018, стратегії підготовки до ЗНО-2019; приділена увага формату та особливостям проведення пробного ЗНО та основної сесії.
В ході семінару учасники ознайомились із дієвими підходами, інноваційними технологіями, прийомами, формами роботи адміністрації, педагогічного колективу Миколаївської гімназії №2 щодо формування компетентностей старшокласників під час підготовки до ЗНО з української мови й літератури, англійської мови, історії України. Педагогічне мистецтво, методичний почерк заслуговують на увагу і повагу. Організація науково-методичної роботи в гімназії вирізняється системністю та змістовністю, має інноваційний характер, забезпечує умови для формування професійної мобільності та конкурентоспроможності педагогічних працівників в умовах сучасного середовища, активізації творчого потенціалу особистості вчителів й учнів. Свідчення цього – лідерство МГ №2 за результатами ЗНО протягом останніх 5 років.
До участі в заході долучилися 42 заступники.
Найщиріша вдячність адміністрації закладу освіти, педагогічному колективу за надану можливість зануритись у педагогічну майстерню й поповнити багаж знань. Успіхів Вам, творчого натхнення, нових здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *