Педагоги Миколаєва на шляху до визнання та перемоги

Першого квітня розпочався ІІІ (фінальний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінаціях «Керівник закладу освіти» та «Математика», який триватиме до 09.04.2021року, а з 14.04. по 22.04. змагатимуться конкурсанти у номінаціях «Українська мова і література» та «Трудове навчання».Переможцями ІІ туру у номінації «Керівник закладу освіти» стала директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №31 – АРХІПОВА АЛІНА ЄВГЕНІВНА, в номінації «Українська мова і література» – ТЕПЛОВА ОЛЕНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА, учитель української мови і літератури ЗОШ І-ІІІ ступенів №28, які представлятимуть місто Миколаїв та Миколаївщину у фінальному турі.

Вчора у дистанційному режимі відбулася самопрезентація 4-х конкурсантів номінації «Керівник закладу освіти». Попереду нові випробування.

Зичимо Аліні Євгенівні та Олені В’ячеславівні впевненості у власні сили і міцності духу, творчого натхнення і перемоги! Педагогічна родина Миколаєва має поповнитися новими зірками, а історія освітньої галузі – новими іменами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *