Цікаві події з життя освітніх закладів міста у березні 2021 р.

ЗОШ №7

Учні ЗОШ №7 – активні учасники (500 осіб) акції «Happy мяу для Мурчика», конкурсу читців Шевченківської поезії «Заповіт – 2021», міського заочного конкурсу на кращий відеофільм та обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!»


ЗОШ №43

Здобувачі освіти школи №43 у березні 2021 року вибороли 14 призових місць, з яких у районному етапі міської виставки-конкурсу науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» – 11 (вісім перших місць, два других і одне третє) та 3 у міському конкурсі «Космічні фантазії» (одне перше, одне друге та одне третє).
Команда школи стала переможцем у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Зоологічна галерея».


ЗОШ №10

Команда  ЗОШ №10 стала активним учасником міського конкурсу читців «Нас єднає Тарасове слово…» та Всеукраїнського конкурсу «#ТГШ207: Таємниця генія Шевченка»
Учні 7-8-х класів взяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «150 імен Лесі Українки»
Здобувачі освіти ЗОШ №10 – учасники  Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика та Міжнародного проєкту від ED LAB «Positive Day» (наявні сертифікати).
На сайті «Всеосвіта» розміщено публікації вчителів (наявні сертифікати)


ЗОШ №34

Учні ЗОШ №34 взяли активну участь у конкурсах науково-технічної творчості “Наш пошук і творчість тобі, Україна!”, читців Шевченківської поезії ” Заповіт 2021″ та у благодійній акції “Подаруй частинку доброти”.


ЗОШ № 47

Здобувачі освіти  ЗОШ № 47 – учасники районного етапу міської виставки-конкурсу науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край, І (відбіркового) етапу обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Україна молода», ІІ (міського) етапу обласного фестивалю конкурсу дитячих театральних колективів «Світ надії Дивосвіт».


ЗОШ №39

Протягом березня 2021 року в Миколаївській ЗОШ №39 імені Ю.І.Макарова

підведено підсумки ІІІ етапу шкільного національно-патріотичного квест-проєкту по вивченню культурних пам’яток України «Світами за скарбами». Результати роботи над проектом висвітлено на Ютуб-каналі та Гугл-карті 

взято участь у Всеукраїнському народному благодійно-патріотичному проекті «Мій дім – Україна», міській благодійній акції «Подаруй частинку доброти»; знято відеоролик – привітання миколаївців із 77-ю річницею визволення Миколаєва від фашистських загарбників https://www.facebook.com/watch/?v=128125075922274


ЗОШ № 61

Учні  у рамках проєкту «Шкільний поліцейський» зустрілись з інспекторами відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Миколаївської області. Інспектори провели просвітницько-профілактичні заняття з учнями за програмою «Школа і поліція».

2) У рамках місячника «Здорова дитина – багата країна»:

  • спортивні змагання між учнями 3 А – З Б, та 4 А – 4 Б класів « Здорова країна – здорова нація»;
  • витупи лекторської групи для учнів 1-11 класів «Негативні впливи шкідливих звичок (куріння, вживання алкоголю і наркотиків) на організм людини і боротьба з ними;
  • конкурс плакатів «Ми проти шкідливих звичок» серед учнів 5-11 класів;
  • конкурс стіннівок «Тато, мама, я – спортивна сім’я» серед учнів 1-4 класів.

3) Участь у міських змаганнях з баскетболу серед дівчат (ІІ місце).

4) Участь учнів 2-11 класів у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді «Весна 2021р» від «Всеосвіта».

5) В рамках реалізації міського проєкту  «Десять цінностей сьогодення» та шкільного проекту «Україна – це Я. Я – це Україна»:

  • з нагоди Міжнародного дня жінок виховні заходи «Свято весни та мами».
  • виставка проробок «Всі квіти для найріднішої у світі» учнів 1-11 класів;
  • історичний екскурс «Масляна – зустрічаємо весну» у 9 класах.
  • акція до Всесвітнього дня котів «Щаслива лапа» по збору корму, засобів гігієни,іграшок та одягу для тварин. Зібрані речі передали у Миколаївський притулок для тварин « Дом, где живет любовь» ;
  • до 207 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка поетична хвилинка «Пізнаємо великого Кобзаря» у шкільній бібліотеці для учнів 1-11 класів;
  • участь у VIII Міському конкурсі читців «Нас єднає Тарасове слово;
  • конкурсні програми «Тарас Шевченко- син України» у 5-11 класах.

ММАК

Слово Лесі Українки у виконанні студентів ММАК продовжує мандрувати Миколаєвом: новий показ поетичної вистави «Наша Леся», створеної до 150-річчя від дня народження видатної поетеси, відбувся 2 березня у актовій залі Миколаївської загальноосвітньої школи-інтернату 

Додаток

За результатами участі у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Чорноморська соната» у місті Одеса студентський театр “Світанок” з літературно-музичною композицією “Наша Леся” отримав диплом лауреата І ступеня.

13 березня проведено міський захід «Гостинна Масляна» у Миколаївському зоопарку.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Студенти коледжу отримали призові місця у різних конкурсах місцевого, всеукраїнського та міжнародного рівнів:

  • І місце у міському огляді-конкурсі читців «Нас єднає Тарасове слово»;
  • диплом лауреата І ступеня Інтернаціонального фестивалю «STARFALL OF TALENTS»
  • гран-прі Дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «MORE EMOTIONS»
  • диплом І ступеня Дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «MORE EMOTIONS»
  • дипломи ІІ ступеня Дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «MORE EMOTIONS»
  • диплом І ступеня Х Міжнародного багатожанрового дистанційного фести валю-конкурсу мистецтв центру освітніх інновацій та креативного центру «Гармонія»

ЗОШ №36

На честь Дня народження Великого Кобзаря здобувачі освіти Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №36 прочитали «Заповіт» англійською мовою.

Стало доброю традицією в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №36 відзначати Міжнародний жіночий день 8 Березня спортивно – розважальною програмою «Драйвові дівчата». В заході взяли участь найспортивніші матусі, вчителі та дівчата. Цікаві естафети, черлідінг батл, святкова атмосфера підняли настрій та спонукали всіх до активної участі. Матусі, вчителі та дівчата емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних умінь. Проведення спортивно-розважальної програми «Драйвові дівчата» подарувало всім учасникам багато позитивних емоцій.

Шкільна громада Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №36 долучилась до патріотичної акції «Об’єднання поколінь» з нагоди відзначення 77 річниці з Дня визволення міста Миколаєва від нацистських загарбників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *