Наукова студія «Основа» ЦПРПП

Зустріч з Юлею Рібцун – кандидат педагогічних наук,  старший науковий співробітник відділу логопедії Інституту спеціальної педагогіки і психології  імені Миколи Ярмаченко НАПН України, вчитель-логопед, вчитель-дефектолог, практичний психолог, авторка численних науково-методичних посібників з питань виявлення та подолання порушень психофізичного розвитку у дітей.

Авторський семінар за темою «Комунікативний компонент мовленнєвої діяльності дітей. Діагностичний комплекс з вивчення особливостей пізнавального та мовленнєвого розвитку дітей із загальним недорозвитком мовлення» привернув увагу 146 педагогів закладів дошкільної освіти міста Миколаїв. Це вчителі-логопеди (59), вчителі-дефектологи (5), практичні психологи (16), вихователі (18), інструктор з фізичної культури (1), вихователі-методисти (41), директори (6).

Регулярні зустрічі з Юлією Рібцун сприяють актуалізації питань роботи з дітьми, які потребують комплексної допомоги фахівців дошкільної освіти, ознайомленню педагогів з новими дослідженнями у галузі логопедії, ефективними методами та прийомами корекційно-розвиткової роботи з дошкільниками.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *