Ми – дошкілля Миколаєва – вміємо чекати, рухаючись уперед!!!

Ми – дошкілля Миколаєва – вміємо чекати, рухаючись уперед!!!

Так, ми чекали змін на користь освітнього процесу, але не зупинялися у пошуках кращих підходів в його організації та у процесах взаємодії з дітьми!

Але ще важливіше, коли очікування збігаються з нашими передбаченнями!

4, 9, 12 грудня ми взяли участь у семінарі з теми «Оновлена редакція БКДО (2021 р.): зміст та забезпечення якості відповідно до міжнародних стандартів», який провела Байєр Ольга Миколаївна, співавтор документу, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри дошкільної освіти Комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради.

Ця зустріч стала початком у позитивному сприйманні Державного стандарту як документа, в якому закладена уся глибина питання особистісного розвитку дитини; у розумінні змісту напрямів освіти, процесів формування досвіду дитини в різних видах діяльності, що забезпечують освітній результат – компетентність дитини старшого дошкільного віку.

Акценти поставлені, шлях професійного руху педагогів у впроваджені документа – зрозумілий.

«Корисно, важливо, цікаво, змістовно, пізнавально! Позитивне налаштування на нелегку працю педагога та співпрацю!» – це слова-послання авторам Базового компоненту дошкільної освіти.

Зустріч показала – 190 підключень та майже 1000 учасників семінару, – що педагоги Миколаєва бажають бути для своїх вихованців кращими й разом з ними поринати у цікавий освітній процес!

Ініціатива ВГО «АПДО» в дії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *