Дистанційний флеш-семінар «Користувач в інформаційному суспільстві: нові реалії, сучасні підходи».

10 лютого 2021 року для бібліотекарів закладів освіти міста відбувся дистанційний флеш-семінар «Користувач в інформаційному суспільстві: нові реалії, сучасні підходи».
До онлайн-семінару на платформі ZOOM долучилися 35 шкільних бібліотекарів. Учасники поділилися власним досвідом та розкрили свої професійні лайфхаки з теми семінару. Жвавий інтерес викликали виступи та презентації колег: «Минуле і сьогодення шкільної бібліотеки ЗОШ №57» (Гринько Н.М., ЗОШ №57), «Бібліотека в інтерактивному медіасередовищі» (Благірєва І.В., морський ліцей імені професора М. Александрова), «Чотири простори бібліотеки ЗОШ №15» (Лемба І.В., ЗОШ №15), «Бібліотечний простір шкільної бібліотеки: пошуки трансформації та організації в сучасному вимірі» (Мірошник Н.О., ЗОШ №6), «Шкільні бібліотеки: до та після, або як є» (Подкопай О.А., ЗОШ №45).
Подібна форма проведення семінару дала змогу більш наочніше показати окремі види роботи шкільного бібліотекаря, обмінятися досвідом,  розширити кругозір. Маємо надію, що наші слухачі отримали дієві поради і кожен знайшов нові цікаві ідеї для створення сучасного цікавого бібліотечного середовища для своїх читачів.
Зростайте разом з нами. До зустрічі онлайн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *