Завершився І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література»,

Завершився І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література»,  у якому взяли участь шість педагогів міста.

Усі учасниці пройшли конкурсні випробування:

«Тестування», у форматі комп’ютерне тестування, де продемонстрували свій  рівень знаннєвої складової професійної компетентності;

 «Майстер-клас», із співбесідою у режимі онлайн з членами журі за відеозаписом майстер-класу для педагогічних працівників. Учасниці конкурсу показали методичну майстерність з реалізації власної педагогічної ідеї (методів, прийомів, форм роботи);

«Дистанційний урок» для членів журі без залучення здобувачів освіти, на якому демонстрували свою педагогічну майстерність з організації освітнього процесу в дистанційному режимі.

У І турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література» перемогу виборола Теплова Олена В`ячеславівна, вчитель Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №28 Миколаївської міської ради Миколаївської області.

ІІ місце здобула Іванова Світлана Валеріївна, вчитель Першої української гімназії імені Миколи Аркаса Миколаївської міської ради Миколаївської області.

ІІІ місце посіла Верестун Олена Анатоліївна, вчитель Миколаївської загальноосвітньої санаторної школи – інтернату І – ІІІ ступенів №7.

Бажаємо учасницям конкурсу й надалі тримати успішний курс на шляху самовдосконалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *