Привітання з Днем вчителя

Шановні колеги!

Прийміть найтепліші та щирі вітання з нашим професійним святом – Днем учителя!

Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя.

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і сердечність. Ви завжди перебуваєте в центрі суспільного життя, освоюєте нові програми навчання, сучасні методи роботи, реалізуєте наукові проєкти. Своїм талантом і майстерністю запалюєте серця учнів і вихованців. Щиро дякую вам за невтомну працю, за великий талант і вірність обраній справі, якій ви присвятили життя.

Бажаю всім вам подальших успіхів на професійній ниві, благополуччя, міцного здоров’я, миру та злагоди, цілеспрямованих учнів, які зможуть виправдати ваші надії. Нехай цей святковий день принесе вам масу позитивних емоцій, радісних моментів, щасливих хвилин, і на вашу честь звучить величава мелодія оди педагогічної вдячності.

Вчіться ловити моменти радості, схоплюйте хвилини щастя і насолоджуйтеся всім тим, що відбувається навколо вас.

З повагою, Ольга Тарасова,
директор науково-методичного центру
управління освіти Миколаївської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *