30 вересня ‒ Всеукраїнський день бібліотек!

Шановні колеги!

Вітаю всіх, хто за покликом душі обрав професію Бібліотекаря. Це саме ви щодня надаєте допомогу тим, хто її потребує, хто приходить до вас в реалії або віртуально, тим, хто навіть не підозрює, що саме в бібліотеці може знайти відповіді на питання та виклики, які ставить перед ним життя.

Загальновідомо, що бібліотеки завжди були осередками, де зберігається  пам’ять поколінь, де панує тиша, де надбання людства готові до того, аби їх сприймали нинішні покоління і ставали мудрішими завдяки книжкам та невичерпним джерелам досвіду, набували знань і вчилися шанувати  й примножувати культурні, наукові традиції і гуманістичні цінності.

Також вітаю всіх, хто разом з вами розбудовує бібліотеки в Україні в громадах, в університетах, у школах, у науково-дослідних інститутах, у професійних спільнотах  ваших друзів, партнерів, читачів, користувачів, представників державної влади та місцевого самоврядування.

Тож бажаю всім вам отримувати задоволення від своєї роботи, міцного здоров’я, наснаги та впевненості у тому, що завдяки бібліотекам, книзі та  читанню наша країна стане процвітаючою, гармонійною країною мудрих та самодостатніх людей.

З повагою, Ольга Тарасова,
директор науково-методичного центру
управління освіти Миколаївської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *