Учням і вчителям пропонують скласти команди і вирішити проблему своєї громади – як взяти участь у проєкті

Старшокласники та вчителі можуть взяти участь в освітньому проєкті ConnectED, яким допоможуть реалізувати власні проєкти з допомогою краудфандингу.

Зареєструватись можна до 21 серпня включно за цим посиланням.

Ми допоможемо 30 школам потоваришувати, навчитися командної роботи, проєктному менеджменту, фандрайзингу та краудфандингу, щоб в підсумку отримати 10 крутих кейсів, які інші школи зможуть відтворити у своєму населеному пункті”, – зазначають організатори.

Команди мають складатися із вчителя та п’яти учнів 9-11 класівСеред учнів має бути тім-лід, який представлятиме свою команду: буде на всіх онлайн-зустрічах, братиме відповідальність за командні рішення, контактувати з іншими від імені своєї команди та допомагати тім-ліду вчителю з організацією.

Команди запускатимуть збір коштів на власні проєкти на освітній краудфандинговій платформі GoFundEd. Проєкти можуть бути на один із запропонованих напрямів (дивіться відеопояснення напрямів за лінками):

Проєкт триватиме до січня 2021 року. Детальніше про нього можна дізнатись тут.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” у партнерстві з німецькою організацією ChildFund Deutschland запустили проєкт, в межах якого для початкових класів розроблять матеріали з виховання в учнів цінностей суспільної доброчесності.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *