Розклад відеоуроків на п’ятий тиждень роботи «Всеукраїнської школи онлайн».

Міносвіти опублікувало розклад відеоуроків та попередило, що їх теми можуть змінюватися.

Міністерство освіти і науки 4 травня опублікувало розклад відеоуроків на п’ятий тиждень роботи «Всеукраїнської школи онлайн». Однак у відомстві попередили, що з технічних причин деякі теми уроків можуть змінюватись впродовж тижня.

Про це повідомляється на сайті МОН.

«Ми також підготували розклад з темами на наступний тиждень для 5-11 класів. З технічних причин деякі теми можуть змінюватись впродовж тижня, але це поодинокі випадки. Загалом цей розклад дасть можливість учням та вчителям підготуватися та спланувати навчання впродовж тижня», – йдеться в повідомленні.

У Міносвіти також розповіли, що 11 травня уроки не транслюватимуть: «Організатори проєкту також отримали велику кількість звернень з проханнями не навантажувати дітей навчанням в офіційні державні вихідні. Саме тому 11 травня буде вихідним у “Всеукраїнській школі онлайн”, а уроки не транслюватимуть. Водночас усі теми, передбачені програмою до кінця навчального року, будуть вичитані та оприлюднені».

Крім того, у відомстві нагадали, що уроки для 1-4 класи «Всеукраїнської школи онлайн»  транслюватимуть канали:

1 клас – «Піксель»;
2 клас – «UA:Культура»;
3 клас – «НЛО TV»;
4 клас – «ПлюсПлюс».
Зазначимо, що «НЛО TV» показуватиму уроки замість «UA:Першого».

Як писав ДМ, освітній проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» 30 квітня замість уроку всесвітньої історії для 11 класу із темою «Агресія Росії проти України у 2014 році. Російсько-українська війна» показав урок із боксером Олександром Усиком про науково-технологічну революцію. Міністерство освіти і науки пояснило заміну уроку технічними нюансами.

Нагадаємо, 6 квітня 2020 року стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходять відеоуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Транслюють 12 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший», М1 та 5 канал, а також телеканал «Дом» (для учнів з окупованих територій), медіасервіс Megogo та Oll.tv. Школярі також зможуть дивитися ці уроки у Facebook та YouTube.

Крім того, освітній проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» 28 квітня розпочав транслювати уроки для школярів 1-4 класів. Їх транслюватимуть по вівторках та четвергах, з 9:00, на каналах: «Піксель», «UA: Культура», «ПлюсПлюс» та «НЛО TV». 

Офіс президента України домовився з усіма телеканалами, які показують уроки в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», щоб під час трансляцій в їх ефірі не було жодних політичних сюжетів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *