Запрошуємо шкільних бібліотекарів долучитися до національного проекту “Дія. Цифрова освіта”

Сайт – «Дія. Цифрова освіта» Профіль у Фейсбуці
Завантажити додаток – App Store Завантажити додаток – Google Play

Українська бібліотечна асоціація з січня 2020 року – партнер проєкту Міністерства цифрових трансформацій України «Дія. Цифрова освіта», що є складовою національного проєкту «Дія», за яким передбачається створення онлайн-сервісів державних послуг задля побудови «Держави у смартфоні».

Українська бібліотечна асоціація закликає бібліотеки долучатися до національного проєкту «Дія. Цифрова освіта». Користувачі бібліотек з допомогою бібліотекарів зможуть безкоштовно пройти навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності.

Про те, як використовувати цю платформу, навчатися цифровій грамотності, переглядаючи освітні серіали та допомогти відвідувачам бібліотек пройти навчання – дізнавайтеся, переглянувши запис вебінарів за адресою

Пропонуємо бібліотекам, які стають амбасадорами проєкту «Дія. Цифрова освіта», співпрацювати з обласними державними адміністраціями, які отримали від Мінцифри офіційного листа, а також повідомляти про свою залученість, додаючи хештег ‪#‎cyfra_library до інформації у соціальних мережах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *