Google запустив ресурс для допомоги вчителям та учням у дистанційному навчанні

27 березня Google запустив українську версію ресурсу для допомоги вчителям та учням у дистанційному навчанні. Про це йдеться у блозі Google.

Оскільки багато навчальних закладів по всьому світу, зокрема в Україні, вже закриті для відвідування, або планують цей крок через COVID-19, половина учнів світу не може відвідувати навчальні заклади. Педагоги зіштовхуються з проблемою викладання дистанційно в небачених масштабах, а в деяких випадках – вперше.
 
Минулого тижня ми створили нові ресурси дистанційного навчання, зокрема колекцію навчальних матеріалів, список корисних додатків, новий ресурс YouTube Learn@Home, розроблений для сімей, а також низку публікацій на блозі та вебінарів. Ми також зробили преміальні функції Meet безкоштовними для шкіл до 1 липня 2020 року. Це включає в себе можливість 250 учасників спілкуватися одночасно, записувати уроки та прямі трансляції. І завдяки відгукам освітян, ми також постійно вдосконалюємо продукти, як-от ці нові елементи управління для викладачів у Hangouts Meet.
 
Ми продовжуємо прислуховуватись до викликів, з якими зіштовхуються вчителі в ці непевні часи, і сьогодні оголошуємо про запуск української версії ресурсу для допомоги вчителям та учням у дистанційному навчанні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *