8 найкращих мобільних додатків для дітей від українських розробників

Мишеняткова Абетка

Найпопулярніша українська гра, що дозволяє малечі вивчити літери та навчитися складати слова.
Розробка львівської компанії Impulsis має три рівні складності. Усю гру малюка супроводжує милий герой – мишенятко. Цікаво, що музику для гри написав учасник гурту «Пікардійська Терція» Володимир «Дональд» Якимець.

 

Завантажити на iOS

Завантажити на Android 

Веселі тварини

Гра для найменших, що дозволить дізнатися більше про милих тваринок – звуки, які вони видають, де живуть, який вигляд мають та як називаються.​

Завантажити  на Android 

​​Українська абетка для дітей

Гра для малюків, що допоможе вивчити літери та говорити перші слова українською мовою. Яскравий додаток для найменших.​

Завантажити  на Android 

Намбі

Арифметика для дошкільнят. Кумедний герой Намбі розповість малечі про числа та правила їх складання. Додаток має батьківську панель та аналітику, що демонструє у якій сфері дитина вправляється найкраще, а що потребує уваги.​

Завантажити додаток 

Хто в горах?

Гра для раннього розвитку маленьких українців. Розробники пропонують здійснити подорож в гори, у гості до діда Івана та його симпатичних улюбленців. Мандруючи, малеча дізнається не лише назви тварин, але й те, що смакує звірятам та як звучать їх голоси, освоїть елементи лічби.
Серед переваг гри – озвучення дитячими голосами та «батьківський контроль», що дозволяє обмежити час гри.

Завантажити на iOS

Завантажити на Android
 

City Bus

   У цій навчальній грі для дошкільнят (4+), завдання гравця – кермувати автобусом, досліджувати карту міста, шукати найкращий маршрут для виконання місії, до того ж не забуваючи про правила дорожнього руху.
  Гра містить 9 рівнів різної складності (карта поступово стає більшою, а маршрути – довшими, з’являються нові типи пасажирів та додаткові зупинки автобуса).

Завантажити для iOS

Завантажити для Android

 

Всяка музяка

Гра-караоке для малят і дошкільнят. Народні пісеньки тут звучать у сучасному аранжуванні, а виконує їх Андрій Кузьменко. Фантастична професійна анімація довершує позитивне враження!​

Завантажити на iOS

Завантажити для android
 

Світ добра

Унікальна гра, що спонукає малечу творити добрі справи. Сюжет складається з кількох розділів. Це розповіді про те, яким чином можна допомагати ближнім. А також ігри для розвитку та новорічно-різдвяні історії про особливих діток та їх мрії.
Гра містить інформацію про потужні благодійні фонди та організації України, підтримавши які можна примножити добро у цьому світі.

Завантажити на iOS

Завантажити на Android
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *